» Zakelijk

Fashion

Niets is zo veranderlijk als mode!

Maar de kleding en accessoires zélf hoeven lang niet altijd centraal te staan. De sfeer en emotie die een foto uitstraalt zijn net zo belangrijk als de kleding zelf. De kunst van een modefoto is de aandacht van de kijker weten te trekken en vast te houden. Als dat lukt is de modefoto geslaagd!


Lees meer

Zakelijk Portret

Een zakelijk portret is niet zomaar portretfoto. Uw zakelijk portret is een eerste introductie bij toekomstige klanten.

Iedere ondernemer en werknemer heeft een professioneel zakelijk portret nodig. Klanten willen namelijk weten wie u bent en het gevoel hebben dat ze u kennen.


Lees meer

Product

Productfotografie is overal om ons heen te zien, niet alleen in reclamebladen, in flyers of in tijdschriften, maar ook bij de bekende webwinkels.

Daarbij wordt vaak bespaard op de productfoto’s. Vooral in veel webwinkels is de kwaliteit van productfotografie niet optimaal: de foto’s zijn te klein, niet scherp, te donker of hebben een slechte compositie.

Uit onderzoek is gebleken dat goede productfoto’s vaak een beslissende factor zijn bij de aankoop van het product. De klant vergelijkt namelijk (vaak onbewust!) de kwaliteit van de foto met de kwaliteit van uw producten.


Lees meer

Woning/Interieur

Bij de verkoop van uw huis is de eerste indruk bepalend. En u heeft maar één kans op een eerste indruk!

Volgens onderzoek zijn foto’s het eerste selectiecriterium voor woningzoekenden op websites van makelaars of via woningsites, zoals Funda en Jaap. Daarom is het zo belangrijk dat wat er op de foto’s te zien is, een goede eerste indruk geeft!


Lees meer

© 2014 Nicole Panis Fotografie | Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Lees hier de voorwaarden. Technische realisatie door: markvanhees.nl Op