» Nieuws

15-07-2014 Lancering Tillywood Magazine!

Vandaag lancering Tillywood Magazine in een oplage van 18000 stuks met een speciale editorial fotoshoot!! Thema: Brigitte Bardot, zomer, jaren 60, Zuid-Frankrijk.

Fashion

Niets is zo veranderlijk als mode!

Maar de kleding en accessoires zélf hoeven lang niet altijd centraal te staan. De sfeer en emotie die een foto uitstraalt zijn net zo belangrijk als de kleding zelf. De kunst van een modefoto is de aandacht van de kijker weten te trekken en vast te houden. Als dat lukt is de modefoto geslaagd!


lees meer

Zakelijk Portret

Een zakelijk portret is niet zomaar portretfoto. Uw zakelijk portret is een eerste introductie bij toekomstige klanten.

Iedere ondernemer en werknemer heeft een professioneel zakelijk portret nodig. Klanten willen namelijk weten wie u bent en het gevoel hebben dat ze u kennen.


lees meer

Product

Productfotografie is overal om ons heen te zien, niet alleen in reclamebladen, in flyers of in tijdschriften, maar ook bij de bekende webwinkels.

Daarbij wordt vaak bespaard op de productfoto’s. Vooral in veel webwinkels is de kwaliteit van productfotografie niet optimaal: de foto’s zijn te klein, niet scherp, te donker of hebben een slechte compositie.

Uit onderzoek is gebleken dat goede productfoto’s vaak een beslissende factor zijn bij de aankoop van het product. De klant vergelijkt namelijk (vaak onbewust!) de kwaliteit van de foto met de kwaliteit van uw producten.


lees meer

14-02-2014 – *Speciale actie* : L O V E – fotoshoot!

L O V E is in the air!!! Verras je geliefde met een origineel Valentijns-cadeau en geef een L O V E – fotoshoot cadeau! Een fotoshoot van jullie samen, inclusief 1 bewerkte foto in de maat 20 cm x 30 cm, digitaal aangeleverd. Nu voor de speciale actie-prijs van € 45,- Iedereen kan TOT
lees meer

16-11-2013 – LET OP!!! Speciale herfstactie!

WAUW!! Ik ga een te gekke fotoshoot (t.w.v. € 75,-*) GRATIS weggeven! Wat moet jij doen om te winnen? DEEL: deze foto op jouw Facebook-pagina LIKE: www.facebook.com/NicolePanisFotografie.nl Wie weet WIN jij wel deze gratis fotoshoot!!! De winnaar wordt 1 december a.s. bekend gemaakt. SUCCES!!! *Inclusief 1 gratis digitale vergroting (20 cm x 30 cm)

26-09-2013 – Crisis huizenmarkt duurt voort. Denk niet in problemen, maar in oplossingen!

Uw woning sneller verkopen, met ook nog eens minder kosten? Uit onderzoek is gebleken dat de investering in woningstyling en professionele woningfoto’s (± € 400,-) meer effect hebben, dan het verlagen van de vraagprijs met € 5000,-!!! Ik heb laatst een woning mogen fotograferen, welke na 4 dagen al 5 bezichtigingen heeft gekregen. Dus mijn
lees meer

12-06-2013 Fotoshoot Haarmode en Visagie

Vandaag een super leuke fotoshoot gehad met twee geweldig mooie en leuke meiden! De visagie werd verzorgd door Tessa van Homberg, make-up artist en de kapsels door Corné de Kok Haarmode te Tilburg. Ongelooflijk knap gedaan door beiden! Corné heeft verschillende kapsels bij de meiden ter plekke gecreëerd in een erg korte tijd. Briljant! En Tessa heeft
lees meer

Prijslijst Zwangerschap

ZWANGERSCHAP – BASIS – Studioshoot – Poseren in 2 kledingsetjes – 1 digitale vergroting, in hoge resolutie bewerkt, in de maat 20 cm x 30 cm   Totaalprijs: € 90,-   ZWANGERSCHAP – EXTRA – Studioshoot – Poseren in 2 kledingsetjes – 1digitale vergroting, in hoge resolutie bewerkt, in de maat 20 cm x 30
lees meer

Woning/Interieur

Bij de verkoop van uw huis is de eerste indruk bepalend. En u heeft maar één kans op een eerste indruk!

Volgens onderzoek zijn foto’s het eerste selectiecriterium voor woningzoekenden op websites van makelaars of via woningsites, zoals Funda en Jaap. Daarom is het zo belangrijk dat wat er op de foto’s te zien is, een goede eerste indruk geeft!


lees meer

© 2014 Nicole Panis Fotografie | Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Lees hier de voorwaarden. Technische realisatie door: markvanhees.nl Op