» Woning/Interieur

Woning/Interieur

Woning/Interieur

Bij de verkoop van uw huis is de eerste indruk bepalend. En u heeft maar één kans op een eerste indruk!

Volgens onderzoek zijn foto’s het eerste selectiecriterium voor woningzoekenden op websites van makelaars of via woningsites, zoals Funda en Jaap. Daarom is het zo belangrijk dat wat er op de foto’s te zien is, een goede eerste indruk geeft!

Een woningfoto moet de kijkers nieuwsgierig maken naar uw woning: u moet ze  letterlijk en figuurlijk over de drempel krijgen voor een bezichtiging!

Vaak wordt op woningfotografie bezuinigd en worden de foto’s óf zelf óf door de makelaar gemaakt. Met een verkeerde eerste indruk als gevolg. En als de kijkers dan wegblijven, laten de woningbezitters de prijs van hun huis met duizenden euro’s zakken.

Het is verstandiger níet te bezuinigen op de foto’s, maar een professionele woningfotograaf in te schakelen. Het fotograferen van een huis vereist kennis, goede apparatuur, ervaring en kijk op styling. De kosten wegen niet op tegen uw voordeel: u vergroot de kans op bezichtigingen en daarmee de mogelijkheid uw woning of de woning van uw klant te verkopen.

Bent u overtuigd van het belang van professionele woningfoto’s? Door de vakkundigheid, goede apparatuur en ervaring is Nicole Panis Fotografie de juiste keuze. Vóór het fotograferen geeft Nicole Panis Fotografie advies over de inrichting en styling van de woning, zodat de ruimte beter tot zijn recht komt. (Deze tips zijn overigens ook nuttig tijdens bezichtigingen van uw woning!). De foto’s zijn van professionele kwaliteit en te gebruiken voor zowel internet als voor de verkoopbrochure.

Neemt u gerust een kijkje in het portfolio, zodat u óók een goede eerste indruk krijgt van wat Nicole Panis Fotografie in huis heeft!

Professionele woningfotografie is al mogelijk vanaf € 175,- excl. BTW. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bekijk hier portfolio woning- en interieurfotografie 

© 2014 Nicole Panis Fotografie | Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Lees hier de voorwaarden. Technische realisatie door: markvanhees.nl Op